DE 3de KAMER,brocante & cadeaus

Gastenboek

68 berichten, 7 pagina's 
« 
20-07-2011
Geplaatst door: Maria Louise

Het wordt weer hoogtijd voor de 3e kamer. Een middagje uit! Heerlijk door dat mooie Friesland rijden, helemaal happy worden in jullie mooie winkel. Een kop koffie bij de Wijnberg en het is de hele middag feest. Aanrader!sc42

03-07-2011
Geplaatst door: kevin
chutny is op

de mango chutny is op .
en het is zondag.
wat nu 112 bellen

14-06-2011
Geplaatst door:
Pakket ontvangen

Heel erg bedankt voor het toesturen van de Crabtree & Evelyn producten. Ik ben er erg blij mee,je kunt het bijna nergens kopen,en de 3de kamer is 161 km rijden, beetje ver.
Lieve groetjes jacq

26-04-2011
Geplaatst door:
op 'e strûn

Wel, daar waren we weer. Tegelijkertijd de nieuwe winkel bewonderd. geweldig hoe jullie de sfeer hebben kunnen behouden ondanks dat de winkel 3 keer zo groot is. Van de brocante winkels tijdens deze route springen jullie er kop en schouders boven uit. Tesamen met de theetuin in Oosterend. Daar hangt een zeer vrolijke sfeer omdat de mensen daar zeer enthousiast zijn. We hebben een leuke middag gehad en ik kom binnenkort zeker weer even rondkijken.

groetje, kunna Dijkstra

17-04-2011
Geplaatst door: J. Bunschoten
Gefeliciteerd

Gefeliciteerd met jullie nieuwe pand, wat een geweldige winkel hebben jullie weten te maken van dit pand, knap hoor om de knusse, specifieke 3de Kamer sfeer van klein naar groot te behouden. Kom snel weer eens langs.
hart.gr. Janet

05-10-2010
Geplaatst door:
kijk, hoor, ruik, voel, proef en koopwinkel

Handig hoor, een buurman met zo'n prachtige winkel. Volgens mij is heel Nederland jalours als je zó dicht bij De 3e kamer woont. Het is elke keer feest om in de winkel te komen. Al je zintuigen moeten wel hard werken. Je ziet je ogen uit, je hoort de mooiste muziek, het ruikt er heel lekker en je kan er ook nog wel wat proeven. Met lege handen naar huis? Dat lukt niet! Daar is het assortiment te bijzonder voor.

29-03-2010
Geplaatst door: Jantsje

Hoi kollega,

Hearde krekt musyk yn bedriuw;
Fan herte lokwinske! mei jimme lustrum.

Gr. Jantsje/Yn'e Steeg

30-11-2009
Geplaatst door: Mw. Holthuis
compliment!

Na je gesproken te hebben op de Sprokkelfair heb ik thuis direct op de site gekeken, wat ziet het er mooi uit, kom binnenkort zeker even langs om oa mijn kerstpakketten te regelen! Tot ziens!
Bianca.

13-07-2009
Geplaatst door:
Kandelaars

Hoi
De geloof, hoop en liefde kandelaars zijn goed aangekomen in Twente!
Een volgende keer in Friesland komen we zeker nog eens bij je in de winkel!
groet, Renate

23-06-2009
Geplaatst door:
Artikel in de krant

Hey hoi ik kreeg vandaag het artikel van jullie van mijn schoonouders,wat een prachtig huis en heel mooi ingericht,en helemaal waar van dat overal 2 om 2 heel goed ,conclusie een mooi artikel en leuke foto van jullie zelf hartelijke groet Cees en Auke