DE 3de KAMER,brocante & cadeaus

Gastenboek

64 berichten, 7 pagina's 
« 
25-07-2006
Geplaatst door:
Imperium

Gefeliciteerd met jullie 2e zaak. Begin van een imperium? Folkert Kuipers emigreerde ervoor, ik zie dat jullie dat niet nodig hebben.
Oant sjen Tolke en Bram

15-07-2006
Geplaatst door:
Gefeliciteerd

Hoi jongens, wat er van potjes verven en dakpannen schilderen allemaal niet kan komen. Wij zijn blij voor julle dat jullie dromen uitkomen en trots dat jullie de stap durven te zetten. En we beloven dat als we weer eens in Friesland zijn we zeker langskomen. Groetjes van Erwin Petra en de kids

14-07-2006
Geplaatst door:
Gefeliciteerd!!

Beste Albert en Gert,
Leuk te horen dat de winkel in Baard zo'n succes is geworden. De nieuwe winkel in Bolsward zal dat ongetwijfeld ook zijn. We komen vanuit Zeeuws-Vlaanderen wel eens kijken hoe jullie reilen en zeilen. In ieder geval veel geluk en succes namens ons met de nieuwe uitdaging!
P.S. Complimenten met jullie website. Ziet er leuk uit en geeft een goed overzicht.
Groetjes, Bert & Mona.

14-07-2006
Geplaatst door:
chapeau !

dag Albert en Gert.
Chapeau voor zoveel moois. We komen gauw kijken en wensen jullie een zonnige toekomst.
Liefs, gon67w8

13-07-2006
Geplaatst door:
Proficiat!

Helemaal super dat jullie een tweede winkel hebben geopend. Een aanwinst voor Bolsward!! Wij komen snel langs (dwz a.s. zaterdag)om jullie persoonlijk te feliciteren en om te zien hoe mooi jullie deze winkel hebben ingericht. Hartelijke groet, Karin en Hans

11-07-2006
Geplaatst door:

Albert en Gert, lokwinske mei jim nije saak yn Boalsert. In protte sukses tawinske. Groetnis Saapke

12-06-2006
Geplaatst door:
pakpapier houder

Hi Albert, je site gevonden, ziet er prachtig uit. Staat de pakpapierhouder al in de winkel? Wanneer ik in de buurt ben, kom ik vast een (langs) nee, ik bedoel , dan kom ik ook binnen kijken. Groetjes, Jan van Zanten-Bodegraven

29-05-2006
Geplaatst door:

Hoi Gert en Albert,eindelijk jullie site gevonden. Ziet er heel mooi uit mijn complimenten. Ben heel blij met mijn zwart/witte eieren. Ga de nieuwe datum alvast doorgeven aan mijn zus, kan ze alvast gaan sparen. Groetjes uit Stiens en tot gauw.

20-05-2006
Geplaatst door:
site

Hallo Albert en Gert,

Mooie site met prachtige foto's. Hoop dat jullie een goed jaar krijgen en wij ook de gasten vice versa kunnen sturen! Nu nog wat mooier weer zodat de mensen echt op e strún kunnen.
Oant sjen.
Fam.Brak

05-04-2006
Geplaatst door: de Boer
prachtig!

Tijdens het open weekend oa jullie winkel bezocht en heb mij positief verbaasd over jullie leuke formule. Echt een ontdekking, één om zeker te onthouden en zal het zeker doorgeven aan derden. Ga zo door!